صفحه اصلی
جستجو پیشرفته
لطفا منتظر بمانید...
سازمانها و نهادها
گروه های خبری
تولید، اکران و پخش
آرشیو اخبار

سطح متفاوت ویروس کرونا در بدن کودکان مبتلا

دانشمندان آمریکایی اعلام کردند سطح کووید ۱۹ در بدن کودکان آلوده به این ویروس بطور معناداری با یکدیگر متفاوت است.

ویروس کرونا همچنان در حال گرفتن قربانی در سطح جهان است. تاکنون بیش از 42 میلیون نفر به این ویروس مبتلا و از این میان، یک میلیون و 150 هزار تن جان خود را از دست داده اند. با این حال، کووید 19 برای تمامی مردم به یک اندازه مرگبار نیست. یافته‌های دانشمندان نشان می‌دهد مردان بیشتر از زنان، سالمندان بیشتر از جوانان و کودکان و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای بیشتر از افراد سالم در مقابل این ویروس آسیب پذیر هستند. در این میان، کودکان یکی از گروه‌های سنی هستند که تحقیقات نشان داده است کمترین آسیب پذیری را نسبت به کرونا دارند. تحقیقات جدید دانشمندان در آمریکای شمالی ابعاد جدیدی از این موضوع را آشکار کرده است.بر این اساس، تحقیقات بر روی بیش از 800 بیمار مبتلا به کرونا که سن زیر 17 سال داشته اند نشان داد کودکانی که هیچ علائمی از بیماری را نداشته اند به سطوح پایینی از ویروس مبتلا شده اند. در مقابل کودکانی که علائم بیماری را از خود نشان دادند، دارای سطح بالای عفونت ویروسی بودند.دانشمندان در این تحقیقات 339 کودک بدون علائم بیماری کرونا را با 478 بیمار که علائم بیماری را بروز داده بودند در آمریکا و کانادا مورد مطالعه قرار دادند. با این حال، این تحقیقات نتوانست نشان دهد که سطح پایین ویروس در بدن کودکان بدون علائم چه تاثیری می‌تواند در توانایی انتقال کووید 19 به دیگران داشته باشد.با این وجود، دانشمندان بار دیگر تاکید کردند کودکان نیز باید مانند سایر اقشار جامعه نسبت به پوشیدن ماسک، حفظ فاصله گذاری اجتماعی و شستن مرتب دست‌ها با آب و صابون توجه لازم را داشته باشند. هنوز بسیار دشوار است که بتوانیم تشخیص دهیم کدام کودکان سطح کمتری از ویروس را در بدن نسبت به کودکان دیگر دارند.

شناخت علائم ابتلا به کرونا در کودکان بسیار مهم است
یکی از محققان در این رابطه گفت: با بررسی گروه‌های سنی مختلف شاهد آن بودیم که برخی کودکان بدون علائم سطح بالاتری از ویروس کرونا را دارا بودند. با این حال، حتی کودکان بدون علائم کرونایی که دارای سطح بالای کرونا بودند، نسبت به کودکان دارای علائم بیماری، سطح ویروس پایین تری داشتند.همچنین تحلیل‌ها نشان داد کودکانی که به دیابت مبتلا بودند به طور قابل توجهی خطر وجود سطح بالای ویروس کرونا در بدنشان زیاد بود. دانشمندان تاکید دارند یافته‌ها نشان می‌دهد کودکان ناقلان خاموش کووید 19 هستند و از این رو اهمیت دارد بزرگسالان نسبت به این موضوع هوشیاری لازم را داشته باشند. شناخت علائم ابتلا به کرونا در کودکان در این زمینه بسیار مهم است.
 
شایع‌ترین علائم کرونا در کودکان
به گفته دانشمندان بسیاری از کودکان مبتلا به کرونا هیچ علائمی ندارند. با این حال، تحقیقات دانشمندان انگلیسی نشان داده است از میان کودکان مبتلا به کرونا که علائم بیماری را از خود نشان می‌دهند، 55 درصد از بی حالی و ضعف رنج می‌برند. همچنین 53 درصد این کودکان از سردرد شکایت داشته اند و بیش از 50 درصد آن‌ها نیز علائم تب را نشان می‌دهند. گلو درد با 38 درصد، بی اشتهایی (که منجر به بی میلی از خوردن وعده‌های غذایی می‌شود) 35 درصد، مشکلات مختلف پوستی شامل خارش، التهاب، جوش و ... با 15 درصد، و اسهال با 13 درصد از جمله شایع‌ترین علائم کرونا در کودکان مبتلا بوده است.

کودکان

تیم اسپکتر، یکی از دانشمندان دانشگاه سلطنتی لندن در این باره می‌گوید: ما باید شروع به اطلاع رسانی به مردم درباره تفاوت‌های علائم کرونا در سنین مختلف کنیم. آموزگاران و والدین باید بدانند که علائم ابتلا به کرونا در کودکان بسیار متفاوت‌تر از بزرگسالان است. نباید در انجام تست کووید 19 از کودکان عجله کنیم بلکه باید با شناسایی کودکان دارای علائم، اقدام به جداسازی آن‌ها از سایر کودکان و قرنطینه خانگی آن‌ها کنیم. در بسیاری از موارد کودکان تنها یکی از علائم را از خود بروز می‌دهند و باید نسبت به شناسایی صحیح آن، خانواده‌ها اهتمام لازم را داشته باشند.

نقش کودکان در شیوع کرونا در جامعه
محققان بیمارستان ماساچوست آمریکا و بیمارستان عمومی کودکان در مطالعه‌ای اعلام کردند شواهد نشان می‌دهد کودکان نقش بزرگی در گسترش کووید 19 در جامعه دارند. در این تحقیق 192 فرد زیر 23 سال مورد بررسی و آزمایش قرار گرفتند. تحقیقات نشان داد در افراد نابالغ سطح ویروس موجود در مجاری تنفسی بسیار بیشتر از افراد بالغ مبتلا به کرونا است.دکتر لاول یونکر، مدیر این تحقیقات گفت: ما از میزان بالای ویروس کرونا در مجاری تنفسی کودکان شگفت زده شدیم. کودکان بخصوص در 48 ساعت نخست ابتلا به کووید 19، دارای سطح بسیار بالایی از ویروس کرونا در مجاری تنفسی خود نسبت به افراد بالغ بودند.او افزود: برخی تصور می‌کنند افرادی که به کرونای شدید مبتلا هستند و در بیمارستان بستری شده اند باعث حجم بالای شیوع ویروس کرونا در جامعه هستند. این در حالی است که کودکان مبتلا به کووید 19 که علائمی از خود نشان نمی‌دهند و در جامعه حضور دارند می‌توانند با شدت بیشتری باعث انتقال ویروس شوند. به هر میزان که ویروس در مجاری تنفسی بیشتر باشد، آن فرد می‌تواند به میزان قابل توجهی ویروس را در جامعه منتشر کند.یکی از متخصصان در این باره گفت: کودکان در مقابل عوامل بیماری زا مقاوم نیستند. با این حال، از زمان شیوع ویروس کرونا شاهد آن هستیم که درصد قابل توجهی از مبتلایان را بزرگسالان تشکیل می‌دهند. باید به کودکان به دید ناقلان خاموش و فعال ویروس کرونا نگاه کرد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

شناسنامه


کدخبر: ۲۳۳۰۲۲
تاریخ: ۱۳۹۹/۸/۵     ساعت: ۰ : ۳۴
امتیاز به این خبر:
  • 0
سرویس: وب گردی       زیرسرویس: وب گردی
انتشار:
ÇÑÓÇá äÙÑÇÊ


äÇã :*
Çíãíá :
äÙÑ :*
ÇÑÓÇá
äÙÑÇÊ


استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
  • ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ دي
  • ٢٠ جمادي الثانيه ١٤٤٦
  • Dec 22 2024