صفحه اصلی
جستجو پیشرفته
لطفا منتظر بمانید...
سازمانها و نهادها
گروه های خبری
تولید، اکران و پخش
آرشیو اخبار

عوامل افزایش قیمت کنسرو ماهی از زبان مدیرکل سازمان شیلات

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات گفت: در سه ماهه پاییز با افزایش قیمت روغن مواجه شدیم و از طرفی کارخانجات نیز با کمبود ورق برای تولید قوطی فلزی کنسرو مواجه هستند که تمام این عوامل در قیمت تمام شده کنسرو ماهی اثرگذار است.

عیسی گلشاهی مدیر سازمان شیلات در نشست خبری سازمان شیلات که صبح امروز برگزار شد در پاسخ به این سوال که قرار بود قیمت کنسرو ماهی کاهش پیدا یابد پس چرا روند قیمت ها در بازار کاهشی نبوده است؟ گفت:عوامل مختلفی در قیمت کنسرو ماهی تاثیر گذار است و مهمترین آن قیمت ماهی است و طبیعتا با نوسانات قیمت ماهی قیمت کنسرو هم تغییر خواهد کرد.

وی ادامه داد:آنچه که با سندیکای کنسرو سازی توافق کردیم این است که در سال جاری با هر قیمت ماهی که به دستشان می‌رسد قیمت کنسرو ماهی از 30هزارتومان بیشتر نشود، اما به صورت عمومی با کمتر از این قیمت درفروشگاه ها عرضه شود.

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات اضافه کرد:میانگین قیمت کنسرو ماهی 180 گرمی در روغن گیاهی در شش ماهه اول سال در فروشگاه های زنجیره ای حدود 28هزارو 500 بوده است. البته انواع کنسروهای خاص با روغن زیتون و روغن کنجد که مجموع آنها بیشتر از 5 درصد مجموع تولید کنسرو را شامل نمی شودممکن است با قیمت بالاتری عرضه شود.

گلشاهی تصریح کرد: میانگین قیمت کنسرو ماهی 180 گرمی در روغن گیاهی در سه ماهه سوم سال به 24هزار و500تومان رسیده است و در فروشگاه های زنجیره ای نیز با این قیمت عرضه می شود. زیرا صید آغاز شده است و ماهی در اختیار کنسروسازان قرار گرفته و تولید را انجام می دهند.

به گفته وی قیمت جت پرینت روی کنسروها قابل تغییر نیست زیرا فرآیند تغییرات نرخی که سازمان حمایت تعریف کرده بسیار طولانی است و به همین خاطر جت پرینت اصلی تغییر پیدا نمی کند. اما کنسروماهی در فروشگاه های زنجیره ای با تخفیف و فروش ویژه در اختیار مردم قرار می گیرد.

وی اضافه کرد: براساس رصد هفتگی قیمت کنسروماهی در فروشگاه ها از قیمت 22 هزارتومان تا 26هزار و 900تومان به مردم عرضه می شود و میانگین آن 24هزارو500تومان است.

گلشاهی همچین به عوامل دیگر افزایش قیمت کنسرو ماهی نیز اشاره کرد و گفت:علی رغم کاهش قیمت ماهی در سه ماهه پاییز قیمت روغن افزایش پیدا کرده است. همچنین کارخانه جات درگیر به دست آوردن قوطی فلزی هستند یعنی ورقی وجود ندارد که قوطی فلزی تولید کنند. حتی در صنعت روغن با وجود اینکه روغن تولید می شود اما ورق برای بسته بندی روغن وجود ندارد. این عوامل هم تاثیر گذار هستند اما تلاش می کنیم که قیمت ها تثبیت شوند.

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات در پایان گفت: سازمان شیلات و وزارت جهاد کشاورزی چون با امنیت غذایی مردم سروکار دارند نمی خواهند محصول با قیمت گران به دست مردم برسد.

 

منبع: ایسنا

شناسنامه


کدخبر: ۲۴۵۴۸۶
تاریخ: ۱۳۹۹/۱۱/۸     ساعت: ۸ : ۴۷
امتیاز به این خبر:
  • 0
سرویس: اقتصادی       زیرسرویس: اقتصادی
انتشار:
ÇÑÓÇá äÙÑÇÊ


äÇã :*
Çíãíá :
äÙÑ :*
ÇÑÓÇá
äÙÑÇÊ


استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
  • ۱۴۰۳ دوشنبه ۳ دي
  • ٢١ جمادي الثانيه ١٤٤٦
  • Dec 23 2024