صفحه اصلی
جستجو پیشرفته
لطفا منتظر بمانید...
سازمانها و نهادها
گروه های خبری
تولید، اکران و پخش
آرشیو اخبار

پیش‌بینی هایی از آینده بورس؛ سهام بخریم یا نه؟

با وجود افت شدید شاخص کل بورس تهران طی مرداد ماه پارسال تا مرداد ماه امسال اما در دو ماه اخیر وضعیت بازار سهام بهتر شده است. آیا اکنون زمان مناسبی برای بازگشت به بورس و خرید سهام است؟

با وجود افت شدید شاخص کل بورس تهران طی مرداد ماه پارسال تا مرداد ماه امسال اما در دو ماه اخیر وضعیت بازار سهام بهتر شده است. آیا اکنون زمان مناسبی برای بازگشت به بورس و خرید سهام است؟ پاسخ پنج کارشناس درباره آینده بورس را در زیر ببینید. دو پیش‌بینی اول در گفتگو با باشگاه خبرنگاران و سه پیش‌بینی بعدی در گفتگو با تجارت‌نیوز مطرح شده است.

 
علیرضا سادات: بر اساس داده‌های آماری گردآوری و تفسیرشده، تمرکز بیشتر سهامداران حقیقی در شرکت‌هایی با ارزش بازار کمتر نسبت به بزرگان بازار سرمایه مشهود بوده و می‌توان انتظار عملکرد بهتری از شاخص هم وزن نسبت به شاخص کل و شرکت‌های اصطلاحاً شاخص‌ساز بازار سرمایه را حداقل در کوتاه‌مدت و روز‌های پیش رو پس از تعطیلات داشت.

آراد پورکار: طبق انتظاری که داشتیم شاخص به محدوده یک میلیون و 500 هزار واحد رسید که این محدوده، یک محدوده بسیار قوی است و باید صبور باشیم تا ببینیم شاخص، محدوده یک میلیون و 500 هزار واحدی یا به عبارت دقیق‌تر یک میلیون و 478 هزار واحدی تا یک میلیون و 540 هزار واحدی را به سمت بالا خواهد شکست تا به محدوده یک میلیون و 600 هزار یا یک میلیون و 700 هزار واحدی برسد. حمایت شاخص کل را می‌توانیم بر روی یک میلیون و 400 هزار واحد تا یک میلیون و 300 هزار واحد در نظر بگیریم تا اگر در شاخص اصلاحی صورت گرفت به این محدوده‌ها برسد. شاخص هم وزن نیز خط روند نزولی را شکسته است و محدوده‌ 415 تا 419 هزار واحد را به سمت بالا شکسته است. شاخص هم وزن مقاومتی که پیش رو دارد یک چیزی حدود 443 هزار واحد است که به نسبت می‌توانیم بگوییم قدرتش به علت اینکه تازه خط روند نزولی را شکسته کمتر شده است و برای شاخص هم وزن سطح 470 تا 474 هزار واحد مقاومت سنگینی است.

نیما میرزایی: روند بازار هفته آینده مانند هفته گذشته خواهد بود. همچنین روند شاخص کل مثبت و صعودی است. نمادهای بزرگ و شاخص‌ساز بازار سهام می‌توانند روند قابل قبولی را داشته باشند.

سلمان نصیرزاده: از زمانی که شاخص کل در محدوده 1٫4 میلیون واحد قرار گرفت، رشد بازار تحت تاثیر نرخ ارز قرار گرفت. در حال حاضر هم روند نرخ ارز تاثیری جدی بر بازار دارد. در حال حاضر تحرکات بازار مناسب است. البته ممکن است در این مسیر اصلاحی داشته باشیم اما اتفاق جدی در بازار نیست. به نظر می‌رسد بعد از تعطیلی چند روزه بورس و انتشار گزارش ماهانه شرکت‌ها روند بازار تغییر کند. اگر گزارش‌ها خوب باشد قطعا روند بازار مثبت خواهد بود. بازار در حال حاضر به دنبال گروه‌های با ظرفیت بالا برای رشد است و جریان نقدینگی به سمت گروه‌هایی حرکت می‌کند که از روند کلی بازار جدا مانده‌اند. بنابراین در روزهای آینده احتمالا شاهد روند مثبت گروه‌های خودرو، بانک، انبوه‌سازان و مواد غذایی باشیم.

مریم محبی: بازار در هفته آینده به دلیل بالا رفتن نرخ دلار در نتیجه تحولات افغانستان و بیم بازار از اعمال سیاستهای کنترلی در بازار به دنبال نهایی شدن نام وزرای پیشنهادی کابینه ، سردرگم خواهد بوند. به نظر می‌رسد بازار هفته آینده با شوک انتخاب وزرای کابینه همراه باشد.این شوک‌های هیجانی زمانی به بازار وارد شده است که هفته گذشته شاخص به مقاومت روانی 1٫5 میلیون واحدی رسید. به همین دلیل هفته آینده زمان مناسبی برای نوسان‌گیری‌های کوتاه مدت خواهد بود. اگر در قیمت دلار شاهد ثبات نسبی باشیم، انتخاب سهام‌های مناسب به عنوان واچ لیست، برای هفته آینده راحت‌تر خواهد بود. همچنین هفته آینده گروه‌های بانکی، فلزی و پتروشیمی می‌توانند بیشترین تاثیر را در روند کلی شاخص کل و هم‌وزن بگذارند.

 

منبع: تجارت نیوز

شناسنامه


کدخبر: ۲۵۵۱۰۰
تاریخ: ۱۴۰۰/۵/۳۰     ساعت: ۰ : ۴۳
امتیاز به این خبر:
  • 0
سرویس: اقتصادی       زیرسرویس: اقتصادی
انتشار:
ÇÑÓÇá äÙÑÇÊ


äÇã :*
Çíãíá :
äÙÑ :*
ÇÑÓÇá
äÙÑÇÊ


استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
  • ۱۴۰۳ دوشنبه ۳ دي
  • ٢١ جمادي الثانيه ١٤٤٦
  • Dec 23 2024