صفحه اصلی
جستجو پیشرفته
لطفا منتظر بمانید...
آرشیو اخبار

نایب رئیس مجلس: مملکت نباید پُر از قانون باشد

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت تنقیح قوانین و توقف تصویب قوانین متعدد گفت: مملکت نباید پر از قانون باشد چراکه نباید فرار از قانون و بی تفاوتی نسبت به اجرای قانون برای مردم عادی شود.

عبدالرضا مصری در اجلاس سراسری حزب موتلفه اسلامی پیرامون انتخابات مجلس دوازدهم، بیان کرد: امیدواریم این نشست ها دروازه های جدیدی برای مجلس و حل مشکلات مردم باز کند. بپذیریم که ما ابزار این نوع دموکراسی را در کشور نداریم. خود انتخابات چه جمهوریت باشد و چه مجلس باشد یک ابزاری می خواهد. در دنیا اولین ابزار احزاب است. تشکل هایی که سال ها کار کردند و مدعی هستند به میدان می آیند و بر اساس توانایی یک حزب برنده می شود. متاسفانه ما این ابزار را نداریم. انتخابات ما به مردم بسته است. اگر مردم به دلایلی به کسی علاقه پیدا کنند به او رای می دهند اما اگر علاقه پیدا نکنند حتی اگر نخبه هم باشد به او رای نمی دهند.
وی در ادامه اظهار کرد: باید در ابتدا دید برای رسیدن به اهداف حزب چه برنامه و ایدئولوژی را دارد. در مرحله بعد باید دید کادر و نیروی انسانی  دارد که بتواند به این هدف برسد. من فکر می کردم یک هفته بعد تشکیل مجلس حزب موتلفه اسلامی و سایر احزاب جلسه تشکیل می دهند که برای مجلس چهار سال آینده چه اهدافی را دنبال می کند. زمانی که یک لیست به مجلس می رود. هنوز یک هفته نگذشته همان لیست به شدت دچار دعواهای داخلی می شوند. چگونه می خواهیم به اهداف برسیم. من شخصا استقلال را می پذیریم. ولو اینکه این استقلال یک نماینده یا پنج نماینده داشته باشد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: حزب باید در ابتدا تخصص، توانمندی و هوادارهای خود را بررسی کند. ما وقتی وارد صحنه انتخابات می شویم اصلا خبر نداریم چه کسانی پیراهن هواداری ما را پوشیده اند. تکلیفی وارد می شویم.  آنچه که در مجلس اتفاق می افتد روند نامناسبی است که در اختیار کسی نیست. هر نماینده در مجلس یک رای دارد. یک سنتی ایجاد شده است که مثل کارگر روزمزد باید صبح تا شب در مجلس قانون تصویب کنیم. مملکت از زیادی قانون در حال خفه شدن است. وزیر رای اعتماد می گیرد اما بعد گم می شود. چون اگر 10 سال هم قانون بخواند باز تمام نمی شود.
وی در ادامه تاکید کرد: در حوزه عمل زمانی که مدیر اجرایی می خواهد کار کند اینقدر با قوانین متناقض مواجه هست که هر دستگاه نظارتی می تواند از دستور ایشان ایراد بگیرد. الان بسیاری از کشورهای دنیا یک در مقابل دو هستند. یعنی تا دو قانون را حذف نکنند اجازه تصویب قانون ندارند. مملکت نباید پر قانون باشد چراکه نباید فرار از قانون و بی تفاوتی نسبت به قانون برای مردم عادی شود. اکنون ما قانون برنامه می نویسیم اما بعد به راحتی می گوییم تنها 30 درصد محقق شده است. ما در مجلس نشستیم و  گفتیم مددجویان بهزیستی و کمیته امداد افزایش حقوق 40 درصدی داشته باشند. اما تا شهریور این موضوع اجرایی نشد تا من از رئیس جمهور پیگیری کردم.
وی افزود: میل به اجرای قانون از بین رفته است. هر کس سلیقه ای عمل می کند. امیدوارم مجلسی در آینده 4 روز در مجلس را بگذارد برای تنقیح قوانین و یک روز را برای تصویب قوانین جدید بگذارد. ما هنوز قانون داریم که وزارت پست و تلگراف فرقون وارد کند اما عوارض پرداخت نکند. همین امروز می تواند 100 هزار فرقون وارد کند اما عوارض هم پرداخت نکند. این قوانین منسوخ است. باید کنار برود. با تمام وجود و اعتقاد قلبی در هر جلسه ای که حزب موتلفه اسلامی دعوت می کند شرکت می کنم.

 

منبع: ایسنا

شناسنامه


کدخبر: ۲۶۹۳۵۳
تاریخ: ۱۴۰۲/۷/۲۰     ساعت: ۱۹ : ۵۷
امتیاز به این خبر:
  • 0
سرویس: سیاسی       زیرسرویس: سیاسی
انتشار:
ÇÑÓÇá äÙÑÇÊ


äÇã :*
Çíãíá :
äÙÑ :*
ÇÑÓÇá
äÙÑÇÊ


استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
  • ۱۴۰۳ جمعه ۲۱ دي
  • ١٠ رجب ١٤٤٦
  • Jan 10 2025
  • ۱۴۰۳ جمعه ۲۱ دي