..::سرزمین ارتباطات::..

کد مطلب: ۲۳۵۷۶۶  |  تاريخ: ۱۳۹۹/۹/۳  |  ساعت: ۸ : ۲۵


در مصرف ضدعفونی کننده دست زیاده روی نکنید!

استفاده از ضدعفونی کننده‌های دست در دوران شیوع کرونا موضوع عجیب و دور از ذهنی نیست و بسیاری از افراد در خودرو، محل کار یا روی پیشخوان آشپزخانه خود ضدعفونی کننده دارند، با این وجود استفاده وسواسی از این محصول نیز می‌تواند خطرناک باشد.

بسیاری از ما برای مبارزه با ابتلا به کرونا در برخی روش‌های پیشگیری زیاده روی می‌کنیم و حتی نسبت به برخی دیگر از روش‌ها بی تفاوت می‌شویم، استفاده از ضدعفونی کننده دست یک روش مناسب برای پیشگیری محسوب می‌شود، اما تا چه حد؟

خطر ابتلا به اگزما
برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، توصیه می‌شود دست‌ها را حداقل 20 ثانیه با آب و صابون بشویید یا از عفونی کننده دست که حداقل 60 ٪ الکل دارد استفاده کنید. رعایت این توصیه‌ها ضروری است، اما افزایش تماس با مواد تحریک کننده و مواد حساسیت زا ممکن است خطر درماتیت دست یا اگزما را افزایش دهد. این امر معمولاً روی پوست با قرمزی، خشکی، ترک و حتی تاول‌هایی ایجاد می‌کند. می‌توانید ضمن رعایت استفاده از مواد ضدعفونی کننده، از کرم‌های مرطوب کننده استفاده کنید.

خشکی و تحریک پوستی
ماده ضدعفونی کننده اصلی در فرمول‌های ضدعفونی کننده دست اتیل یا ایزوپروپیل الکل است و به همراه نرم کننده‌های غلیظ کننده و بعضاً مواد معطر برای مهار بوی شدید الکل فرموله می‌شوند. استفاده مکرر از آن می‌تواند باعث تحریک پوست شود یا پوست را خشک کند. اگر شما پوست حساسی دارید، ممکن است اثرات آن بدتر باشد. شستن دست‌ها با آب گرم و صابون بهترین راه برای از بین بردن هر میکروب است، اما اگر نمی‌توانید استفاده از ضد عفونی کننده دست خود را به حداقل برسانید بهتر است مرتب دستان خود را با لوسیون یا روغن‌ها از حالت خشکی خارج کنید.

ایجاد مشکلات هورمونی
تریکلوزان موجود در یک ضد عفونی کننده دست می‌تواند باعث بروز مشکلات هورمونی شود. این امر باعث می‌شود باکتری‌ها با خواص ضد میکروبی آن سازگار شوند که باعث ایجاد سویه‌های مقاوم در برابر آنتی بیوتیک نیز می‌شود. البته این یک مشکل رایج نیست، اما می‌تواند برای برخی از افراد رخ دهد.

 

منبع: انتخاب


لينک مطلب: http://sarzaminertebatat.ir/ NSite/FullStory/?Id=235766

چاپ خبر