..::سرزمین ارتباطات::..

کد مطلب: ۲۳۵۸۵۵  |  تاريخ: ۱۳۹۹/۹/۵  |  ساعت: ۱۱ : ۱۲


روحانی: ایران توانایی تولید انبوه واکسن کرونا را دارد

رئیس جمهور ضمن قدردانی از اصناف برای همکاری با طرح محدودیت‌های کرونایی، گفت: ایران با اتکا به دانشمندان خود توانایی ساخت واکسن در داخل کشور را خواهد داشت و با توجه به فراهم آوری زیر ساخت‌های لازم قادر به تولید انبوه خواهد بود.

حسن روحانی دیروز سه شنبه در جلسه کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا، خاطرنشان کرد: صاحبان مشاغل و اصناف به رغم متحمل شدن ضرر و زیان اقتصادی به خاطر تامین سلامت مردم فعالیت خود را در زمان اعمال محدودیت‌ها تعطیل کردند و همکاری خوبی با اجرای طرح جامع مقابله با کرونا داشتند که جای قدردانی دارد.

رییس جمهوری  از همه مردم، صاحبان مشاغل و اصناف به خاطر همکاری برای اجرای مطلوب طرح جامع مقابله با کرونا در کشور قدردانی و ابراز امیدواری کرد که این همکاری مطلوب تا پایان مهار کرونا و عادی شدن اوضاع در شهر های مختلف کشور ادامه داشته باشد.

وی همچنین در این جلسه به کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا ماموریت داد همه تلاش خود را به عمل آورند تا اقدامات و اطلاع رسانی در اجرای طرح جامع به گونه ای باشد تا با پایان محدودیت‌های اعمال شده در شهرهای زرد، نارنجی و قرمز پس از خروج از این وضعیت ها، دوباره شاهد بروز بحران و شیوع ویروس نباشیم.

روحانی با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در زمینه ساخت واکسن و اقدامات انجام شده برای خرید واکسن از خارج کشور، گفت: بی تردید با توجه به قوت‌ها و توانایی‌های علمی و تکنولوژیک در داخل کشور، ایران با اتکا به دانشمندان خود توانایی ساخت واکسن در داخل کشور را خواهد داشت و با توجه به فراهم آوری زیر ساخت‌های لازم قادر به تولید انبوه خواهد بود.

رییس جمهوری تاکید کرد: دولت در جهت تامین سلامت مردم، هم از توان داخلی بهره خواهد برد و هم اقدامات موثر درخصوص خرید واکسن از کشورهایی که زودتر به واکسن مطمئن دست یافته‌اند، انجام داده است.

روحانی همچنین پس از ارائه گزارش کمیته بهداشتی و درمانی از اتمام اقدامات و آماده سازی ردیابی هوشمند مبتلایان و کسانی که تست آنان مثبت شده است، با قدردانی از اقدامات انجام شده در این زمینه، گفت: تست گسترده و ردیابی مبتلایان به عنوان یکی از راهبردهای اصلی طرح جامع مقابله با کرونا می بایست با قدرت انجام گیرد چرا که با افزایش تست‌ها به 100 هزار در روز، ردیابی مبتلایان و نزدیکان آنان مهم ترین گام در جهت کاهش آمار مرگ و میر خواهد بود و امیدوارم این اقدامات هر چه سریعتر به قطع زنجیره ابتلا بینجامد و به مرحله قطع زنجیره برسیم.

 

منبع: ایرنا


لينک مطلب: http://sarzaminertebatat.ir/ NSite/FullStory/?Id=235855

چاپ خبر